GRAND CAFE • clubconcerten • TERRAS MET APEROBAR

Listwaar is een verbouwde autowerkplaats. Het eerste gedeelte, het 'Grand Café' (oppervlakte 200 m2) heeft met z'n lange toog meer het karakter van een groot café dan van een 'zaal', en alhoewel er plaats is voor evenementen tot 250 personen, behoudt het door de inrichting ook voor kleine groepen een intieme, gezellige sfeer.

De ruimte kan met de 'Theaterzaal' uitgebreid worden voor grotere evenementen, tot 350 m2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het centrale podium met alle audiovisuele voorzieningen voor professioneel ondersteunde live-concerten, en de mogelijkheden tot personalisering , van een eigen 'touch' tot volledige thema-inrichting bieden alle mogelijkheden om uw evenement nog exclusiever te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het grote tuinterras is de retro marktwagen, omgebouwd tot aperitief-/cocktailbar met buitenkeuken, de blikvanger.

Ideaal voor recepties, barbecues, mechouis (lam en/of speenvarken aan 't spit).

Als op het tweede, hoger gelegen niveau de zon op de petanquebaan staat, en we serveren onze Mediterraanse Tapas, waan je je in de Franse Midi.

 

Parking op 100 m

De nabijgelegen Zoet Water Parking (sportterreinen Oud-Heverlee) bieden ruim parkeergelegenheid op wandelafstand.

 

> FOTO'S CAFÉ/ZAAL EN TERRAS

 

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Listwaar is centraal gelegen, in een prachtige omgeving.

Oud-Heverlee ligt aan de kruising van E314 en E40, op 5 minuten van Leuven en 25 minuten van Brussel en is makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land.

Listwaar ligt aan de rand van het Meerdaalwoud. Op wandelafstand van De Doode Bemde, het grootste Natuurgebied van Brabant, en de Zoete Waters is het de ideale uitvalsbasis voor een evenement gecombineerd met een wandeling, fietstocht, mountainbiketocht, afvaart van de Dijle...

 

Het Grand Café met groot tuinterras biedt een originele locatie die kan uitgewerkt worden tot een exclusief, gepersonaliseerd kader voor uw evenement. Een inspirerende locatie, met alle voorzieningen binnen bereik.

 

After Work Lounge

Naast de traditionele recepties, presentaties, lanceringen, brainstorms, thema-evenementen bieden wij u onze originele After Work Lounge formule aan.

Een originele avond uit, met collega's, vrienden, zakenrelaties...
Aperitieven, gezellig tafelen,... en dan genieten van een exclusief caféconcert... alles ingevuld volgens uw wensen.

 

Roots for Dinner, ook voor groepen

De formule van AfterWorkLounge interesseert je wel, maar je groep is te klein? Je kan ook als groep reserveren voor een RootsForDinner avond. Tafelschikking gebeurt altijd in functie van de (groeps-) reservaties.

meer lezen over onze Roots for Dinner concerten...

 

Enkele bedrijven die we al een evenement mochten serveren

ACCO CV • AE NV • AMPLEXOR NV • ANSEM NV • BAXTER NV • CEGEKA NV • DATA NEWS, ROULARTA MEDIA GROUP • DONALDSON EUROPE • FRISK International • GfK RETAIL AND TECHNOLOGY Benelux • KULEUVEN • ORTEC NV • TENFORCE • TRIODOS BANK NV • UNIWAY • UZ GASTHUISBERG • VRT NIEUWSDIENST • ...

 

> Contacteer ons voor meer info

 

> Foto's Café / Zaal en Terras

 

 

EVENEMENTENCAFE • PRIVE feesten

Op zoek naar iets ánders? Achter de gevel van een voormalige autowerkplaats biedt Listwaar een unieke locatie voor een origineel, exclusief feest. Het 'Grand Café' karakter van de zaak geeft een aparte ambiance aan uw feest.

Voor wandeldiners en onze 'Tapas Caminando' met kleine Zuiderse gerechtjes op het terras of in de zaal geserveerd, kunnen we tot 200 personen bedienen.

Aan tafel kunnen we (afhankelijk van de formule) van 150 tot 200 personen bedienen.

 

Het tuinterras met onze exclusieve aperitiefbar en buitenkeuken is ideaal voor recepties, en met z'n 2 niveaus een ideaal kader voor een origineel ceremoniëel gedeelte van uw feest.

 

Alles is gericht op sfeer, originaliteit, exclusiviteit en goed gevoel.

Meer Grand Café dan zaal, meer vriendelijkheid dan etiquette, meer spontaniteit dan gekunsteldheid...

Exclusief, stijlvol maar ongedwongen, met hier en daar een hoek af...

 

Vanuit onze ervaring met fotografie, beeldvorming, decorbouw,… denken we met u mee wat aankleding, personalisatie en eventueel thema-inrichting betreft.

We kleden de zaal aan volgens uw wensen. Een stijlvol uitgewerkte persoonlijke touch of de waanzinnigste thema-inkleding, met onze unieke foto- en filmprojectie,  belichtings- en decoratiemogelijkheden maken we van Listwaar uw verhaal.

 

Het centrale podium met professionele audiovisuele ondersteuning biedt mogelijkheden voor live muziek en tijdens het dansfeest wordt de muziek zo gestuurd dat aan de lange toog nog op een aangename manier gepraat kan worden.

 

> Contacteer ons voor meer info

 

> Foto's Café / Zaal en Terras

 

 

KEUKEN

Voor al onze gerechten doen we beroep op gespecialiseerde koks.

We serveren pure, eerlijke keuken met verse ingrediënten, een scheut creativiteit en een vleugje eigenzinnigheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele van onze bestsellers voor bedrijfsevents, themafeesten of een exclusieve AfterWorkLounge zijn onze Tapas Caminando (wandeldiner met Mediterraanse gerechtjes), Paella Valenciana Marinera (in de zaal of op het tuinterras in de grote paellera's bereid) en Mechoui (lam en/of speenvarken aan 't spit).

 

Onze tot aperitief-/cocktailbar omgebouwde retro marktwagen en buitenkeuken geven je evenement een zuiderse touch.

EVENEMENTEN

© Amai nie! Producties . Alle rechten voorbehouden • Fotografie en Webdesign Amai nie! producties bvba Waversebaan 139,3050 Oud-Heverlee